Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 11:18 - Презареждане
Автор: iskamlubov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
0



    Преди време създадох този профил и пуснах няколко поста в него , които в последствие сега съм скрил. Връщам се пак тук защото е хубаво човек да споделя мислите си- така казват психолозите. Мога да го правя и на хартия, четейки си драсканиците само аз, но тук имам плюса ,че мога да видя мнение  и гледната точка на други хора. Другия плюс който мога да отбележа, е че тук ще са по-организирани темите който засягам с помоща на таговете. И така презареждам и започвам да облъчвам ефира с моите мисли, желания, чувства, мечти, откровения....... с всичко което съм.
     Много ми се ще този път да  успея да държа границата на анонимността. Миналия път споделяйки срещах хора  които исках да познавам по-добре. Направиха ми много добро впечатление с отношението си към мен. Стана ми тъпо , защото за едни взаимоотношения памакар и виртуални, си мисля че е нужмо съответните хора да знаят кой съм. Това обезсмисля анонимността ми. Разкрия ли личността си на един човек, това значи да го направя и на друг и на трети....  
    Маската на анономността тежи, но дали тежи повече от отхвърлянето на обществото. Мисля, че не. Затова избирам по-лекото. Душевно порно, само че със скрито лице. Също като реалните порно актъори, които показват всичко друго , но не и лицето си. Има такива. Гледал съм. Явно има защо да се крият, но имат и нуждата, по една или друга причина да правят секс всеки път с различни хора , който секс да се гледа от хиляди други хора.
   Е гледайте голата ми душа. Има какво да се види. Перверзна е, и в същото време нежна по един  тъжен начин. Всички се учим един от друг и мисля , че читателите на блога ми има какво да научат за мен и за себе си, за живота въобще. Скоро написах нещо в което казвам , че сме длъжни да пишем за живота си, за да остане нещо след нас. Всеки е част от тази вселена и за да я опознеам по-добре е нужно да вникнем в колкото може повече човешки светове.
   Заповядайте в моя свят!!!
image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iskamlubov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 10460
Постинги: 9
Коментари: 17
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930